Atelierbezoek

Kunst draait om ervaren en de werken van Bobkin komen dan ook het beste tot hun recht in de fysieke ruimte. Wilt u de werken van Alexander Bobkin live komen bekijken? Plan dan een bezoek aan het atelier in de Krayenhoff Kazerne in Nijmegen. Hier kunt u vrijblijvend rondkijken om de werken van dichtbij te beleven, in gesprek gaan met de kunstenaar en uiteraard ook de werken kopen.

Kunst beleven

Tijdens uw bezoek aan het atelier van Alexander Bobkin kunt u een groot scala aan werken bekijken en van dichtbij ervaren. In het atelier zijn niet alleen oude en nieuwe werken aanwezig, zowel groot als klein, maar ook werken die nog nooit eerder geëxposeerd zijn.

Kunst kopen

Naast de werken die in onze online shop te koop zijn, kunt u ook werken kopen tijdens een atelierbezoek. Kijk rond tussen de diverse formaten werken, zowel groot als klein. Betaling in termijnen is, in overleg, tevens een optie.

Kunst huren

Met kunstuitleen wordt kunst toegankelijker gemaakt voor een breder publiek. Een schilderij huren/lenen gaat eenvoudig in zijn werk en is zeer betaalbaar – zowel voor particulieren als bedrijven.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt 2% van de verkoopwaarde en dient maandelijks te worden betaald. De prijs is logischerwijs afhankelijk van het te huren kunstwerk.

Huurtermijn
De minimale huurtermijn is 12 maanden. Opzegging dient minimaal een maand van tevoren worden gedaan.

Proefplaatsing
Na het invullen van het formulier ontvangt u een bericht voor het maken van een afspraak. U kunt het schilderij dan vrijblijvend komen bekijken in het atelier en na overleg een proefplaatsing bij u thuis. U heeft dan 3 tot 5 werkdagen bedenktijd.

Spaartegoed
Het maandbedrag bedraagt 3% van de koopwaarde van het schilderij en van dit maandbedrag spaart u 2% spaartegoed om kunst aan te kopen.

Proefplaatsing

Heeft u een schilderij op het oog, maar twijfelt u over definitieve aankoop? Of wilt u het schilderij eerst bekijken op uw eigen muur? Vraag dan om een proefplaatsing. U heeft dan 3 tot 5 dagen bedenktijd om een keuze te maken.

Studio Alexander Bobkin

Molenveldlaan 114
6523 RN Nijmegen
Nederland

info@bobkin.nl
+ 31(0)650946130

KvK nummer: 09210613
Btw-id: NL002229037B86

*Mededeling omtrent COVID-19

Bij een atelierbezoek worden alle maatregelen omtrent het Coronavirus in acht genomen. Wij vragen u om bij klachten thuis te blijven. 

Plan een atelierbezoek

 Uw gegevens zijn veilig bij ons.
error: Content is protected !!