Tijdelijk 20 tot 30% korting op geselecteerde werken tijdens de voorjaarsactie tot 27 mei 2024

Tijdelijk 20 tot 30% korting op geselecteerde werken tijdens de voorjaarsactie tot 27 mei 2024

Kunst kijken, beleven en kopen

Atelierbezoek

Ervaar de kunst in levenden lijve tijdens een atelierbezoek

Ontdek de betovering van kunst door de werken van Bobkin persoonlijk te ervaren. Voor een unieke kunstbeleving bent u van harte welkom om het atelier van Alexander Bobkin te bezoeken, gelegen in de sfeervolle Krayenhoff Kazerne in Nijmegen. Laat u vrijblijvend onderdompelen in de wereld van Bobkin’s kunstwerken, waarbij u de gelegenheid heeft om ze van dichtbij te bewonderen, in gesprek te gaan met de kunstenaar en zelfs een werk aan te schaffen.

Grote kunstcollectie

Verken een ruime collectie kunstwerken in het atelier, variërend van schilderijen tot tekeningen, panelen en zelfs sigarendoosjes. Er is voor elk wat wils in verschillende stijlen, formaten en materialen.

Atelierkorting

Profiteer van exclusieve atelierkorting tijdens uw bezoek en maak gebruik van flexibele betalingsopties, waaronder betaling in termijnen. 

Ontdek nieuwe werken

Ontdek nieuwe schilderijen die nog niet openbaar zijn tentoongesteld en ervaar als een van de eersten de mogelijkheid om deze onontdekte kunstwerken te bezichtigen.

Persoonlijke ontmoeting

Tijdens uw atelierbezoek heeft u de gelegenheid om in gesprek te gaan met Alexander Bobkin, waarbij u meer kunt leren over zijn artistieke visie en eigen ervaringen.

Kunst beleven

In fysieke ruimtes komen de werken echt tot leven. Breng daarom een bezoek aan het atelier, stap binnen in een wereld vol creativiteit en bewonder de diverse werken die zorgvuldig zijn samengesteld. Hier ervaart u niet alleen de bekende stukken, maar ook nieuwe en oudere werken die niet eerder zijn tentoongesteld. 

Verrijk uw collectie

Bent u geïnspireerd geraakt door Bobkin's werken en wilt u een van de werken aan uw eigen collectie toevoegen? Tijdens een atelierbezoek heeft u de mogelijkheid om een werk aan te schaffen. Ontdek de uitgebreide collecties in verschillende formaten, variërend van indrukwekkende grote kunstwerken tot intieme pareltjes. 

Kunst lenen/huren

Bent u geïnteresseerd in het tijdelijk bezitten van een kunstwerk en wilt u de schoonheid ervan ervaren in uw eigen omgeving? Met de kunstuitleenservice wordt kunst toegankelijk en betaalbaar, zowel voor particulieren als bedrijven. Geef uw ruimte een unieke uitstraling met een kunstwerk dat een verhaal vertelt en emoties oproept.

Plan nu uw atelierbezoek en ervaar de kunstwerken van dichtbij

Of u nu een gepassioneerde kunstverzamelaar bent op zoek naar een kunst voor uw collectie, een galeriehouder, of gewoon nieuwsgierig bent om uw artistieke horizon te verbreden, een bezoek aan het atelier biedt voor elk wat wils. U zult versteld staan van de diversiteit en originaliteit van de werken die hier worden tentoongesteld. Plan vandaag nog uw bezoek aan het atelier en dompel uzelf onder in de mysterieuze en artistieke wereld van Alexander Bobkin. Om een bezoek te plannen, kunt u contact opnemen via de contactpagina of de knop ‘plan atelierbezoek’.

Waar

Molenveldlaan 114
6523 RN Nijmegen
Nederland

Wanneer

Alle dagen van de week, uitsluitend op afspraak.