Sigarendoosjes

Wie ooit bij Alexander Bobkin in het atelier is geweest, heeft ze vast weleens gezien: de unieke, met olieverf beschilderde, sigarendoosjes. Deze doosjes met hun one-of-a-kind ontwerp zijn nu online beschikbaar en zijn ideaal voor elk type kunstliefhebber. Wat begon als een onschuldige kleinigheid voor Bobkin om zijn creativiteit op los te laten, is uitgegroeid tot een ware musthave. Elk exemplaar is een origineel design, uniek in zijn soort, en de doosjes zijn uitermate geschikt als toevoeging op uw (kunst)collectie en interieur.

De afmetingen van de sigarendoosjes variëren van 14 x 12 x 4,5 cm tot 16 x 11 x 3 cm en komen zowel horizontaal als verticaal voor. 

De sigarendoosjes zijn ook online te koop in de online shop. 

Meer informatie over deze werken?

Wenst u meer informatie over een van deze werken, bent u geïnteresseerd in aankoop, of benieuwd naar de mogelijkheden omtrent kunstuitleen? Neem dan contact op. 

Bekijk andere galerijen

error: Content is protected !!

Neem contact op

Wenst u meer informatie omtrent een kunstwerk, wilt u het werk in het atelier komen bekijken, vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt binnen 1 werkdag reactie.

1 en 2 oktober 2022

Kasteel Hernen is het decor van een Kunstweekend met 8 voornamelijk regionale kunstenaars. De Grote Ridderzaal is dan omgetoverd tot een inspirerende toplocatie Hedendaagse Kunst met schilderijen van Alexander Bobkin, glasobjecten van Frank Biemans, keramiek van Ron Rooyakkers en Hein Severijns, Urbex foto’s van Wil Westerweel, brons objecten van Judith Walboomers en Wilfrie Linssen en sieraden van Wilhelmina Huysman.