Sigarendoosjes

Wie ooit bij Alexander Bobkin in het atelier is geweest, heeft ze vast weleens gezien: de unieke, met olieverf beschilderde, sigarendoosjes. Deze doosjes met hun one-of-a-kind ontwerp zijn nu online beschikbaar en zijn ideaal voor elk type kunstliefhebber. Wat begon als een onschuldige kleinigheid voor Bobkin om zijn creativiteit op los te laten, is uitgegroeid tot een ware musthave. Elk exemplaar is een origineel design, uniek in zijn soort, en de doosjes zijn uitermate geschikt als toevoeging op uw (kunst)collectie en interieur.

De afmetingen van de sigarendoosjes variëren van 14 x 12 x 4,5 cm tot 16 x 11 x 3 cm en komen zowel horizontaal als verticaal voor. 

De sigarendoosjes zijn ook online te koop in de online shop. 

Shop

Meer informatie over deze werken?

Wenst u meer informatie over een van deze werken, bent u geïnteresseerd in aankoop, of benieuwd naar de mogelijkheden omtrent kunstuitleen? Neem dan contact op. 

Bekijk andere galerijen

Neem contact op

Wenst u meer informatie omtrent een kunstwerk, wilt u het werk in het atelier komen bekijken, vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt binnen 1 werkdag reactie.

Ontvang digitaal de brochure 'Metamorfose'

De brochure ‘Metamorfose’ is uitgebracht ter gelegenheid van een nieuwe collectie werken en nu ook kosteloos digitaal te verkrijgen. Liever een fysiek exemplaar ontvangen? Stuur dan een mail met uw naam en adresgegevens naar info@bobkin.nl

Aanvraag brochure

 Uw gegevens zijn veilig bij ons.