Impressies

“Alexander Bobkin put uit een eindeloos archief aan beelden dat zich in de loop van zijn leven heeft gevormd. In elk beeld zit een intense ervaring gevangen. Van Alexander wordt gezegd dat hij een sjamaan is, iemand die met heel zijn wezen de wereld achter en onder onze werkelijkheid probeert bloot te leggen. Met zijn vakman-schap, intelligentie en vermogen om interessante beelden te selecteren weet hij vaak iets van het onzegbare zicht-baar te maken. Ook voor mij. En voor u?”

– Theo van Stiphout

Meer informatie over deze werken?

Wenst u meer informatie over een van deze werken, bent u geïnteresseerd in aankoop, of benieuwd naar de mogelijkheden omtrent kunstuitleen? Neem dan contact op. 

Bekijk andere galerijen

error: Content is protected !!

Neem contact op

Wenst u meer informatie omtrent een kunstwerk, wilt u het werk in het atelier komen bekijken, vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt binnen 1 werkdag reactie.

1 en 2 oktober 2022

Kasteel Hernen is het decor van een Kunstweekend met 8 voornamelijk regionale kunstenaars. De Grote Ridderzaal is dan omgetoverd tot een inspirerende toplocatie Hedendaagse Kunst met schilderijen van Alexander Bobkin, glasobjecten van Frank Biemans, keramiek van Ron Rooyakkers en Hein Severijns, Urbex foto’s van Wil Westerweel, brons objecten van Judith Walboomers en Wilfrie Linssen en sieraden van Wilhelmina Huysman.