Lenen: hoe werkt het

Naast kopen is het sinds kort ook mogelijk om kunst te huren bij Alexander Bobkin. Het huren gaat gemakkelijk in zijn werk en is betaalbaar. Met de kunstuitleen wordt kunst toegankelijker voor een breder publiek – zowel particulier als voor bedrijven.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt 2% van de verkoopwaarde en dient maandelijks te worden betaald. De prijs is logischerwijs afhankelijk van het te huren kunstwerk.

Huurtermijn
De minimale huurtermijn is 12 maanden. Opzegging dient minimaal een maand van tevoren worden gedaan.

Proefplaatsing
Na het invullen van het formulier ontvangt u een bericht voor het maken van een afspraak. U kunt het schilderij dan vrijblijvend komen bekijken in het atelier en na overleg een proefplaatsing bij u thuis. U heeft dan een week bedenktijd.

Spaartegoed
Het maandbedrag bedraagt 3% van de koopwaarde van het schilderij en van dit maandbedrag spaart u 2% spaartegoed om kunst aan te kopen.

Momenteel in de kunstuitleen

De hieronder getoonde schilderijen staan momenteel ter beschikking in de kunstuitleen. Mocht u een ander werk hebben gezien echter die u wilt huren, vul ook dan onderstaand formulier in en vermeld hierbij duidelijk de titel van het schilderij. U ontvangt meestal binnen een dag antwoord.

Aanvraagformulier

  • Stap 1: vul het formulier in (vermeld ‘huren’ en de titel van het schilderij)
  • Stap 2: u krijgt reactie over de beschikbaarheid en de prijs
  • Stap 3: een afspraak voor proefplaatsing wordt gemaakt
  • Stap 4: indien alles naar wens, vult u de overeenkomst in waarna de leenperiode ingaat

Online expositie 'Personages'

Nu tijdelijk en exclusief online te koop.