Open Ateliers: IMAGING Popup Gallery

In de KrayenhoffKazerne in Nijmegen werken 38 kunstenaars in een rijke verscheidenheid aan kunstvormen. Van beelden en objecten, vele vormen van schilderkunst, tot fotografie en design, nagenoeg elke beeldende discipline is in het monumentale gebouw te vinden. Tot nu toe was het werk van deze kunstenaars, naast eigen externe exposities, slechts éénmaal per jaar te zien tijdens de Open Atelier Dagen in november. Dat gaat veranderen! Door het jaar heen gebeurt er immers heel veel in de ateliers. Van nieuwe ontwikkelingen in vormen en uitingen tot veel nieuw werk, er is geweldig veel te zien (en te koop)!

De volgende editie staat gepland op zondag 26 juni van 13.00 tot 17.00 uur. 

Elke laatste zondag van de maand opent een wisselende groep kunstenaars het atelier van 13.00 tot 17.00 uur. Meer informatie hierover is te vinden op www.kunstindekazerne.nl.

25% atelierkorting tijdens IMAGING

Tijdens een bezoek aan de ateliers kunnen bezoekers kunst kijken, beleven en kopen. In het atelier van Alexander Bobkin profiteren bezoekers tijdelijk van 25% atelierkorting bij aankoop van een schilderij. 

Krayenhoffkazerne
Molenveldlaan 114
6523RN Nijmegen

Parkeren is gratis in de parkeergarage.

Lees meer over deelnemende kunstenaars op de website van Kunst in de Kazerne.

Benieuwd naar de inzamelingsactie voor Oekraïne?

error: Content is protected !!

1 en 2 oktober 2022

Kasteel Hernen is het decor van een Kunstweekend met 8 voornamelijk regionale kunstenaars. De Grote Ridderzaal is dan omgetoverd tot een inspirerende toplocatie Hedendaagse Kunst met schilderijen van Alexander Bobkin, glasobjecten van Frank Biemans, keramiek van Ron Rooyakkers en Hein Severijns, Urbex foto’s van Wil Westerweel, brons objecten van Judith Walboomers en Wilfrie Linssen en sieraden van Wilhelmina Huysman.