Van 17 t/m 27 mei exclusief online

Voorjaarsactie

Profiteer van kortingen variërend van 20 tot 30% op geselecteerde werken

Voorjaarsactie
Met de lente in volle bloei, presenteren we met enthousiasme de Voorjaarsactie - een onvergetelijke gelegenheid om exclusieve kunstwerken te bemachtigen en uw leefruimte te verrijken met de levendige kleuren en inspirerende motieven van het seizoen.

Laat u betoveren door de creatieve pracht van Bobkins’ meesterwerken, waarbij elk schilderij een unieke vertelling biedt. Ontdek een mix van zijn nieuwste werken, doordrenkt met de levendige tonen en de opwekkende geest van het voorjaar, naast enkele van zijn klassiekers die de tijd hebben doorstaan en nog steeds de ziel weten te raken.

Looptijd voorstelling

17 mei t/m 27 mei 2024

Voor vragen of meer informatie over deze actie, vul onderstaand contactformulier in of mail naar info@bobkin.nl
Visualiseer het kunstwerk in de setting van uw eigen omgeving

Virtuele proefplaatsing

Met een virtuele proefplaatsing krijgt u de mogelijkheid om een kunstwerk eerst virtueel te proefhangen in uw eigen ruimte. Vul onderstaand contactformulier in en geef uw voorkeur aan voor een of meerdere schilderijen. Voeg tevens een foto van uw muur of de betreffende ruimte toe waar u het kunstwerk wilt plaatsen. Wij zullen kosteloos en vrijblijvend een virtuele proefplaatsing voor u creëren, waardoor u het kunstwerk kunt beleven alsof het al daadwerkelijk bij u thuis hangt. Zo kunt u met vertrouwen de perfecte keuze maken voor uw persoonlijke kunstcollectie. 

Veelgestelde vragen

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over het bestelproces, proefhangen, levering en meer.

Zeker, u bent van harte welkom om de kunstwerken in persoon te bekijken voordat u een beslissing neemt. Neem alstublieft contact met op via info@bobkin.nl of vul het onderstaande contactformulier in om een afspraak te maken voor een vrijblijvend atelierbezoek. 

Wij begrijpen het belang van het ervaren van een kunstwerk in uw eigen ruimte. Neem contact op via het onderstaande formulier: vermeld de titel van het schilderij en voeg een foto toe van de muur of de ruimte waar u het kunstwerk wilt ophangen. Op deze manier kunnen wij het kunstwerk virtueel voor u proefplaatsen. Wenst u daarna nog een fysieke proefplaatsing, dan is dit in overleg mogelijk. 

Het bestelproces biedt diverse opties om jouw gewenste kunstwerk aan te schaffen. Je kunt eenvoudig een product aan je winkelwagen toevoegen en vervolgens bij het afrekenen kiezen uit verschillende betaal- en verzendmethoden. Opties zijn onder andere ophalen in het atelier, verzending via PostNL (verzekerd tot 5.500 euro), of persoonlijke bezorging, waarbij de kosten afhankelijk zijn van de grootte van het werk en de te rijden afstand, altijd in overleg. Voor een meer persoonlijke benadering kun je ook via het contactformulier je interesse tonen voor een specifiek schilderij. In dit geval wordt er contact met je opgenomen voor verdere afhandeling en om eventuele vragen te bespreken.

Nee, de werken die deel uitmaken van de decemberactie zijn exclusief samengesteld voor deze specifieke promotie. Indien u interesse heeft in andere kunstwerken die niet onder deze actie vallen, nodigen we u uit om contact op te nemen. Op die manier kunnen we samen de mogelijkheden bespreken en u helpen bij het vinden van het perfecte kunstwerk dat aansluit bij uw voorkeuren.

Ja, alle schilderijen zijn direct klaar om opgehangen te worden, omdat ieder schilderij is uitgerust met een ophangsysteem. Dit systeem bestaat uit gespannen draad aan de achterkant van het doek, waardoor het schilderij eenvoudig is op te hangen ophangen aan bijvoorbeeld een schroef of stevige spijker in de muur. 

Heeft u vragen, neem dan contact op middels het contactformulier of stuur een e-mail. U ontvangt doorgaans binnen 1 werkdag reactie. 

Studio Alexander Bobkin
Molenveldlaan 114
6523 RN Nijmegen
Nederland

KvK nummer: 09210613
Btw-id: NL002229037B86

Neem contact op voor meer informatie